top of page
Ieškoti

Apie InkFairy

Atnaujinta: 2019-09-03

InkFairy meistrė Inga Širvaitė - sertifikuota permanentinio makiažo meistrė, nuolat kelianti savo kvalifikaciją Lietuvoje bei užsienyje​.

Tarptautiniuose metų permanentinio makiažo meistrų rinkimuose, vykstančiuose kasmet Londone UK PMU Industry Recognition Awards Ombre antakių permanentinio makiažo meistro kategorijoje pripažinta viena iš trijų geriausių meistrių pasaulyje 2018 metais.

Meistrė Inga apie save: "Nuo vaikystės buvau meniška, baigiau dailės mokyklą. Kauno Technologijos universitete baigiau architektūros bakalauro ir magistro studijas. Daugiau kaip dešimt metų dirbau architektūros srityje, ir giliai pajutusi, kad šioje veikloje savo meniškumo poreikio nepatenkinu, nutariau visą tai pakeisti ir siekti savo svajonės - kurti grožį.

Susidomėjau ilgalaikiu makiažu ir ėmiau mokytis jo subtilybių. Tačiau tai nėra taip toli nuo architektūros, kaip gali atrodyti - čia taip pat menas ir kūryba, todėl koloristikos, formų, proporcijų išmanymas padėjo labai tvirtus pamatus.

Pagaliau darbas man tapo malonumu - nėra nieko geresnio, negu keisti klienčių gyvenimą į geresnę pusę - natūraliai atrodantis ilgalaikis makiažas kaip tik tai ir gali.

Pati labai mėgstu mokytis ir nuolat tai darau, taip pat mėgstu ir savo žiniomis pasidalinti."

InKFairy čia tam, kad palengvintųm Jūsų dienos rutiną, juk laiką, kurį kas dieną skiriate savo grožiui, galite panaudoti daug smagiau ir naudingiau! Siūlome permanentinio makiažo, paslaugas, iš kurių labiausiai gyvenimą palengvins šios:

  • antakių permanentinis makiažas/mikrobleidingas

  • akių permanentinis makiažas

  • lūpų permanentinis makiažas

  • BB Glow procedūra veido odai

Bei medicininės paslaugos/taturuotės:

  • randų atpalaidavimas/maskavimas

  • krūtų aureolės atkūrimas

  • skalpo mikropigmentacija (plaukų tankio vizualinis atkūrimas tiek vyrams, tiek moterims)





© InkFairy

946 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page