top of page
Ieškoti

Ar galima sutvarkyti nepavykusį permanentinį makiažą?

Paskutines kelias savaites atlikau labai daug seno permanentinio makiažo taisymų. Matydama kokia tai didelė problrma ir stresas moterims, norėčiau apie tai papasakoti.


Noriu nuraminti, mielos moterys, kad, jeigu turite nepavykusį, spalvą pakeitusį, paraudusį, mamėlynavusį, per tamsų ar netgi netinkamos formos permanentinį makiažą, daugumoje atvejų, tai galima sutvarkyti spalvos korekcijų būdu.


Štai pavyzdys, kada klientės antakiai buvo ne tik kad netinkamos formos, bet ir skirtingų spalvų - vienas antakis pamėlęs, kitas antakis paraudęs.


Tokia situacija išspręsta dviejų vizitų metu. Pirmojo susitikimo metu koreguotos spalvos, atitinkamai skirtinga technika ant abiejų antakių. Antroje nuotraukoje matote spalvos korekcijos sugijusį rezultatą.

Vien po spalvos korekcijos antakiai jau tvarkingi, vienodi, antros procedūros metu tik buvo papildomai koreguojama forma ir paryškinta spalva (trečia foto - iškart po antrosios procedūros).


Kita ne taip retai pasitaikanti situacija - turimi per tamsūs, per juodi antakiai.

Šiose situacijose, norint sugrįžti prie šiltesnės, šviesesnės spalvos yra du keliai - arba šalinti permanentinį makiažą, arba koreguoti spalvas. Jeigu negera ne tik spalva, bet ir forma, kartais belieka šalinimo kelias. Šiuo atveju atlikome spalvos šviesinimo ir koregavimo procedūrą, antroje nuotraukoje sugijęs rezultatas praėjus mėnesiui po procedūros.

Kaip matote antakiai gerokai šviesesni, švelnesni, nutarėme pakartoti spalvos koregavimo procedūrą dar kartą, ir po mėnesio padengsime naujais rudais antakiukais 💃


Štai kodėl aš sakau, kad permanentiniame makiaže mažiau yra daugiau 💖


Su meile, Inga 🌸



351 peržiūra0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page