top of page
Ieškoti

Brandžios odos permanentinis makiažas

Atnaujinta: 2019-11-07

Dar gyvas mitas, kad permanentinis makiažas tinka tik jaunoms merginoms. Tai netiesa! Toks įspūdis susidaro dėl medijoje pateikiamos vaizdinės informacijos - dažniausiai rodomos jaunų merginų nuotraukos prieš-po permanentinio makiažo.


Tačiau permanentinis makiažas tobulai tinka brandžiai odai, tiesą sakant, kaip tik vyresnėms moterims ir yra ypatingai naudingas ir reikalingas, kadangi su amžiumi tiek antakių plaukeliai retėja, vokai kiek pakrenta, sumažėja lūpų putlumas, išblykšta lūpų kontūrai.



graži vyresnė moteris su permanentiniu makiažu
Brandžios odos permanentinis makiažas

Kaip tik šiuos visus niuansus maskuodamos ir koreguodamos ir sugaištame daugiausiai laiko! Permanentiniam makiažui amžiaus ribos aplamai nėra, mūsų vyriausiai klientei yra 92 metai, ir tai tikrai ne riba! Juk mes, moterys, norime visada būti gražios ir ryškios.


Mes kuriame tik natūraliai atrodantį, bruožus paryškinantį permanentinį makiažą! Jokių ryškių, juodų antakių, tik subtilus bruožų išryškinimas. Geras permanentinis makiažas - tai toks ilgalaikis makiažas, kurio žmonės nepastebi, tiesiog pasako "kokia pagražėjusi".




Pačios procedūros atlikimui yra keletas niuansų, kadangi brandi oda dažniausiai būna sausa ar labai sausa, plonesnė, "trapesnė", todėl svarbu pasirinkti gerą patyrusį meistrą, kuris parinktų Jums tinkamas priemones, adatas, pigmentus.


Drąsiai registruokitės pačios ar savo mamas, tetas... konsultacijai ar procedūrai ir palengvinkite kasdienybę: ☎️ Telefonu 8-604-40064 🙋‍♀️ Asmenine žinute FB 🧚‍♀️ El.paštu inga@inkfairy.lt 💻 internetiniame puslapyje esančioje online registracijos sistemoje https://www.inkfairy.lt/registracija


© InkFairy


432 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page