top of page
Ieškoti

Kam skirta korekcija?

Mano gražiosios klientės, dažnai menęs klausiate, kas yra ir kam reikalinga antakių, akių ar lūpų permanentinjo makiažo korekcija. Ar ji būtina?

Taigi, pirmoji procedūra - tai meistro pažintis su kliento oda, orgnanizmo įvertinimas į pigmento pasisavinimą. Pigmnento prigijimas odoje po sugijimo yra individualus dalykas, kartais užtenka vienos procedūros ir korekcijos nereikia, bet būna atvejų, kai reikia vienos ar net kelių papildomų , tai priklauso ir nuo priežiūros namuose ir nuo tam tikrų odos ir ogranizmo ypatybių (pvz sausoje odoje paprastai pigmento prigyja daugiau).

Taigi:

✅Korekcija atliekama praejus mėnesiui arba kiek daugiau po pirmos procedūros.

✅Korekcijos metu dirbama su forma ir spalva, siekiant tobulumo.

✅Korekcijos metu spalvą galime patamsinti/paryškinti/sušiltinti.

✅Formą patobulinti, pabrėžti arba suminkštinti tam tikras vietas.

✅Korekcija nėra permanentinio makiažo taisymas ir, jeigu jos reikia, tai anaiptol nereiškia, kad procedūra buvo atlikta blogai. Antrasis įvedamų dažų sluoksnis užtikrina procedūros baigtumą ir ilgą laikymąsi odoje.


⁉️Ar galima per vieną kartą padaryti ryškiai, kad nereikėtų eiti į korekcijas ir atnaujinimus eilę metų?

‼️Galima, ir labai lengvai, tačiau tik tankiai užtušuotus, kaip flomasteriu įpieštus, juodus antakius, tokius, kur sakoma "pirmiau atėjo antakiai, o po to JI ☺️ Norint natūralaus, lengvo rezultato, tai neįmanoma.


Permanentinio makiažo atveju visuomet galioja taisyklė "mažiau yra geriau"!


Su meile,

Inga

76 peržiūros4 komentarai

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page