top of page
Ieškoti

Laiminga klientės istorija arba ką daryti, jeigu antakiai paraudonavo/pamėlynavo...?

Labai gaila, tačiau visdar sklando daug mitų apie permanentinį makiažą, kaip ir nemažai nepavykusių patirčių, kuomet nevykęs permanentinis makiažas ne džiugina, o gadina nuotaiką kiekvieną rytą, pažvelgus į save veidrodyje.

Tai per juodas, pilkas, mėlynas, ar raudonas permanentinis makiažas, netinkama forma ir kitos "nelaimės".

Noriu nuraminti, kad dauguma tokių atvejų yra išsprendžiami. Reikia ieškoti sprendimo, pasirinkti patikimą, patyrusį, profesionalų meistrą/ę.

Štai čia pateikiame ypatingai ryškų atvejį, kuomet klientei permanentinio makiažo eigoje nutiko beveik visos įmanomos nesėkmės.

Mergina turėjo gražius, tankius antakius. Pati juose įžvelgė šiek tiek asimetrijos, ir tereikėjo užpildyti, padaryti kiek ryškesnę vadinamąją "arką".

1 pav. Natūralūs antakiai

Tačiau meistrė, į kurią kreipėsi, pavadinkime ją X nevisai suprato jos lūkesčius, ir antakių procedūrą atliko labai ryškiai, galima sakyti juodai.

2 pav. atliktas per tamsus permanentinis makiažas

Ryškūs juodi antakiai labai netiko šviesiai ir natūralų įvaizdį mėgstančiai merginai, todėl ji rįžosi naikinimui lazeriu.

Ir čia ją ištiko antra nesėkmė. Lazeris sunakino juodą pigmentą, tačiau parinktas netinkamas naikinimo būdas neišskaidė raudono pigmento, ir jis liko odoje, antakiai tapo ryškiai raudoni!

3 pav. antakiai po šalinimo lazeriu

Nuo tada pasirinktas jau tinkamas atstatymo būdas, tačiau kelias buvo ilgas ir nelengvas. Kad sumažinti ryškumą, buvo atliktos kelios šalinimo rūgštimi procedūros.

Per keletą sesijų antakių raudonumo ryškumą pavyko sumažinti iki tokio:

4 pav. antakiai po kelių šalinimo rūgštimi procedūrų

Tuomet imtasi spalvos neutralizacijos. Koloristika yra nuostabus mokslas! Parinkus tinkamas priemones, jau vieno spalvos neutralizavimo metu pasiektas puikus rezultatas!

Nuotrauka iškart po neutrsalizavimo procedūros.

5 pav. antakiai po spalvos neutralizavimo procedūros

Šiuo metu galima ir suteikti naują spalvą bei atstatyti formą antakiams, atliekant pilną antakių permanentinio makiažo procedūrą. Tačiau ši klientė po tokių patirčių, norėjo pilnai sugyti ir pamatyti neutralizuotų antakių rezultatą. Kalbėjome, kad galbūt to jai ir pakaks. Palaukėme šiek tiek daugiau nei mėnesį, duodant odai pakankamai laiko pilnai atsistatyti. Sugijęs rezultatas džiugino, raudonumo kaip nebūta!

6 pav. sugiję antakiai po spalvos neutralizavimo procedūros

Praėjus mėnesiui po neutralizavimo, atlikome naują permanentinio makiažo procedūrą, kurios metu buvo koreguota forma, paslėpta viskas, ką reikėjo paslėpti, paryškinta arka. Po procedūros antakiai visuomet būna apie 30-40% ryškesni, nei galutinis, sugijęs rezultatas. Nuotrauka iškart po procedūros:

7 pav. Antakiai iškart po permanentinio makiažo procedūros

Sugiję antakiai atrodo daug švelniau ir labai natūraliai.

8 pav. Sugiję antakiai

Taigi žavios merginos antakiai buvo išgelbėti ir nebereikės kas rytą maskuoti antakių odos krempudra ar maskuokliais. Be abejo, tokie ilgi procesai reikalauja tiek laiko, tiek finansinių resursų, be to, nuvargina antakių zonos odą. Tačiau jeigu jau taip nutiko, kad padarėte klaidą ir neatsakingai pasirinkote meistrą, nesikankinkite kasdieną matydamos veidrodyje netinkamus, per ryškius, mėlynus, raudonus ir t.t. antakius.

Tą situaciją beveik visada galima išspręsti!

Beje, toks ryškus raudonumas, kaip pas šią klientę, antakių zonoje pasitaiko itin retai. Ir dauguma paraudonavusių ar pamėlynavusių antakių atvejų, spalvos neutralizavimo ir naujų antakių sukūrimo procedūra atliekama vienos sesijos metu, tad bėdą išsprendžiate per vieną dieną, vienos procedūros, trunkančios apie 3 valandas, metu.

Kviečiame registruotis nemokamai konsultacijai arba permanentinio makiažo taisymo procedūrai štai čia: www.inkfairy.lt/registracija


© InkFairy Inga Širvaitė

1 942 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page